+32 (0) 483 38 23 31

Diensten
# Verwarming

Bent u op zoek naar een zuinig verwarming systeem voor een  nieuwbouwproject of een renovatieproject, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u adviseren over de verschillende mogelijkheden om een woning of bedrijfsgebouw te conditioneren.

Aan onze installaties  gaat een  nauwkeurige opmeting en berekening vooraf, zodat onze installaties steeds het juist gevraagde vermogen kunnen leveren.

Wij plaatsen zowel warmtepompensystemen Lucht/water of water/water, alsook hoog rendement  gas condensatieketels en stookolie condensatieketels.

Deze installaties kunnen eventueel uitgebreid worden met een zonneboiler-systeem, voor het opwarmen van het sanitaire warm water door middel van zonne-energie.

Als erkend RESCERT installateur kunt u via ons ook de subsidies aanvragen die de netbeheerder uitgeeft aan investeringen met warmtepompsystemen. (onder voorwaarden)


 

# Airconditioning en warmtepompen

Breng uw woning naar de gewenste temperatuur in alle weersomstandigheden.

Door het uitgebreide gamma van airconditioning , is er een model beschikbaar voor alle types van gebouwen.

Deze airconditioning is verkrijgbaar in verschillende modellen: wandmodel, vloermodel, plafondmodel of inbouwmodel.

Deze lucht/lucht airconditioning kan uw kamers vlot  koelen bij een hoge buitentemperatuur.

Deze toestellen kunnen ook gebruikt worden voor het verwarmen van de kamers, zelf bij een buitentemperatuur tot -20°C. Door de zuinige DC-inverter compressor technologie, haalt u tot 80% gratis energie uit de lucht.

Bedien uw airconditioning/warmtepomp eenvoudig van op afstand via een eenvoudige app op uw smartphone.

Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie.


 

# Ventilatie

Vandaag de dag is ventilatie niet meer weg te denken uit een moderne woning of een ingrijpende renovatie. Deze zorgt immers voor een gezond binnenklimaat. Door steeds hogere isolatienormen en vernieuwende bouwtechnieken, is de woning meer luchtdicht en dient de binnenlucht mechanisch ververst te worden om oa vocht en “vuile lucht” af te voeren. Voor het energie verbruik zo laag mogelijk te houden combineren we deze ventilatie meestal met een hoogrendements warmtewisselaar of warmtewiel. Hierdoor is er steeds verse, gefilterde lucht met een gecontroleerde luchtvochtigheid aanwezig in de woning.


Er zijn verschillende types van ventilatie mogelijk. Het zuinigste en meest genomen is het ventilatie D-systeem. Voor renovaties kan er ook worden gekozen voor een ventilatie C-systeem of C+ systeem.


 

# Sanitair en waterbehandeling

  • Sanitair
  • loodgieterij
  • zonneboilers, elektrische boilers
  • warmtepompboilers
  • Waterverzachters

Wij plaatsen waterverzachters voor appartementen en gezinswoningen.

Voor meer informatie over deze of andere werkzaamheden, contacteer ons vrijblijvend.

# Hernieuwbare Energie

Met een veranderend klimaat stappen we steeds sneller af van de fossiele brandstoffen, waar mogelijk.
Dankzij onze jarenlange ervaring in de koel- en warmtepomptechniek , gecombineerd met de traditionele centrale verwarmingssystemen, kunnen wij voor elke situatie een passende oplossing aanbieden met de nieuwe beschikbare hernieuwbare energie technologieën.
Zowel voor split systemen, monobloc of hybride systemen.

Naast warmtepompen zijn zonneboilers ook nog steeds een interessante investering . Door een hoog rendement op een relatief klein dakoppervlakte , halen via een zonnecollector gratis energie uit het zonlicht. De circulerende vloeistof transporteert de warmte naar de boiler voor het opwarmen van het tapwater.
Deze zonneboiler kunnen bij uitbereiding ook toegepast worden op vloerverwarming systemen of zwembaden.
Vraag naar onze oplossingen.